Nybörjarkurs

Planerade nybörjarkurser:


Nybörjarkurs 

Kursen pågår:

Just nu har vi ingen planerad nybörjarkurs.Olof och Jonas är två glada golfare som tog sitt gröna kort under våren 2020.

Boka tid i Hagby

Nybörjarutbildning

För att komma igång med golfen så behövs en del förutsättningar uppfyllas från början. Det är mycket att ta in och lära sig om man är ny i golfens värld.

Vi på Möre Golfklubb erbjuder Nybörjarutbildning som är ledd av utbildad tränare. Du kan också välja en nivå där medlemskapet i Möre ingår i kursavgiften. Bättre blir det inte.

Välj den nivå av kurs som passar dig bäst.

Rekommenderad ålder från 13år.

Nybörjarkurs Intensiv

Denna kurs lämpar sig bäst för dig som redan har lite inblick i golfens regler, spelsätt, samt om du också har spelat/slagit lite innan. Den består av mestadels praktisk träning på övningsområde. Viss teori vävs in också, men ett tips är att innan kursstart gå in på golf.se och följ instruktionerna för att börja spela golf. Där kan du göra klart hela teoridelen av kursen redan innan vi träffas. Ett (1) spelprov ingår i kursavgiften. Antal platser: 4-7 Tidsåtgång: 5-7h, fördelat på 2 dagar.

Nybörjarkurs Fördjupad

Lämplig för dig som känner dig novis. Vi tar oss an teorin gemensamt följt av att ni slutför teorin på egen hand på webben. Totalt ägnar vi ca 2-3h åt teori, samt 7-8h åt det praktiska. Ett (1) spelprov ingår i kursavgiften. Antal platser: 4-8, Tidsåtgång: ca 9-11h, fördelat på 3-5 dagar.


Nybörjarkurs Individuell

Lämplig för dig som hellre tränar själv än i grupp, och som vill ha det där lilla extra. Kursen är på totalt 6h, och innehåller teori, praktisk träning och spelprov.

Pris: Endast kurs 2700 kr, inkl medlemskap 4350 kr


Spelprov

För att erhålla statusen "Grönt kort" så behöver man som ny spelare avlägga ett spelprov på banan. Detta görs i form av att spela nio hål på banan och uppnå ett godkänt resultat. Detta ska dessutom genomföras med en godkänd s.k. markör. Ett (1) spelprov ingår i våra olika kurser, men om du har pluggat på egen hand eller kanske inte klarat spelprovet på första försöket, så kan du boka ytterligare spelprov via klubbens Pro. Pris: 350 kr/person, 2-4 deltagare.