Medlemsträning 2021

Medlemsträningen är igång!

Detta ingår i medlemsformerna Fullvärdig och Andraårs. Övriga medlemmar är välkomna att deltaga genom att köpa träningskortet, pris 500kr för hela säsongen. Kontakta Tobbe för detta.

Hur går det till?    

Antalet träningstillfällen avgörs av hur många medlemmar vi blir. Men i stort kommer det fungera så här:      

Mellan april - september kommer det varje vecka att finnas x antal träningstillfällen att anmäla sig till. Om vi ska gissa en siffra så kommer det vara 3-6 pass/vecka, fördelat på 1-3 dagar. Ibland kommer passen ligga dagtid, ibland kväll och ibland på helg. Varje vecka kommer passen vara inriktade på olika områden, såsom range, närspel, puttning etc. Vissa pass kommer vara riktade till nybörjare, och vissa andra till låghandicappare osv. Under dessa pass kommer fokus ligga på träning, dvs nöta slag generella tips och övningar. Vill man ha mer individuell rådgivning kring sitt golfspel, så hänvisar jag till privatlektioner.

Varje träningspass är så kallade gruppträningspass om 3 - 8 deltagare. De flesta pass är 50 min långa, undantaget spelträningspassen som är 2h.

Regler:

Anmälan till pass är obligatorisk och görs senast 1 dag innan. Man kan även boka reservplats, så OM du får förhinder, avboka då ditt pass så snart som möjligt. 

Man får delta på max ett pass/dag, och vara inbokad på max två pass i taget. När ett av dessa pass är genomfört kan du anmäla dig till ytterligare pass. Detta för att ge alla medlemmar möjlighet att kunna boka in sig på träning.

Klicka på bokningsknappen så kommer du till befintliga pass.

Boka tid i Hagby